Hyr Segway

Hyra Segway per timme- Privt

Seway är en rolig aktivitet som man kan göra ensam, med kollegor, eller med hela familjen. I stort sett alla kan köra en Segway! Ni kan välja om ni själv vill hyra för en egen tur eller boka event för grupp. Och ja, det är jätteenkelt att hålla balansen, för med sju gyron så gör maskinen jobbet. Den känner av hur du står 100 gånger i sekunden och efter cirka tre minuter kan du manövrera en Segway. Och så klart får du en kurs innan du åker iväg!

Segway vinter 2015/2016: Likt förra året kommer våra Segway vara utplacerade på ett antal hotell i länet. Driver ni ett hottell och har önskan om att kunna erbjuda Segway till era gäster. Vi hyr ut månadsvis och utbildar er till Segwayinsturktör. Kontakta oss för mer information.

Event Vi kör evet hela vintern. Ring så kommer vi. Från 10 personer.

 

Företagsevent Vinter 2015/2016

 

Är du ute efter att göra något oväntat, ovanligt och minnesvärt med din arbetsgrupp, kompisgäng eller som startskott för arbetsplatsträffen med dina kollegor?

Ett viktigt budskap ska kommuniceras, ett jubileum firas, en produkt lanseras. Vi bygger era företagsevents, allt från idé till genomförande, i linje med syfte och budget. Vi paketerar gära er aktivitet med en trerätters middag i närområdet.

Vi erbjuder dessa lösningar för grupper upp till 63 personer. Läs mer på länkar nedan.

 

 

Copyright Adell´s event AB ©All Rights Reserved

SEGWAYinorr

Vi vill bjuda på något annorlunda, ovanligt och hisnande roligt. Segway är det lättaste fordonet att lära sig. Vi brukar säga att efter tre minuter så känns den som förlängd del av kroppen.

 

Vi hyr ut privat, men håller i såväl företagsevent, kickoffer och andra grupp-aktiviteter.

 

KONTAKT

SEGWAYinorr

Varvsgatan 71 Luleå

972 34 Luleå

 

 

Telefon 0921- 199 00

Mobil: 070 299 29 99

info@segwayinorr.se

EVENT

Lagkamp på Segway på nästa arbetsplats träff? Vi gör företagsfesten ännu roligare. Bokningsbart maj, augusti och september.

SOMMAR 2015

Segway finns att hyra på Pite Havsbad och på Boden Camping.