Företagsevent

Företagsevent, julbordet eller kickoff

 

Paketlösningar efter önskemål!

Är du ute efter att göra något oväntat, ovanligt och minnesvärt med din arbetsgrupp, kompisgäng eller som startskott för arbetsplatsträffen med dina kollegor? Ett viktigt budskap ska kommuniceras, ett jubileum firas, en produkt lanseras.

En lagkamp på Segway innan middagen. Vi kommer !

Vi kan också bygga ert företagsevents, allt från idé till genomförande, i linje med syfte och budget. Vi paketerar gära er aktivitet med en trerätters middag i närområdet.

Går att boka under maj, juni, augusti och september!

E-post : info@segwayinorr.se

Telefon: 0921- 199 00

Reklambudskap

Med lite framförhållning kan vi också trycka upp reklambudskap på särskilda skyltar (SegSign modell "Slim") på fordonen, eller klä om våra Segway för givna tillfällen. Vi kan profilera tröjor för aktiviteten och mycket annat - det är bara fantasin som sätter gränserna.

 

För att möta era behov på bästa sätt startar vi med ett kundbesök. Utifrån era önskemål ger vi förslag och en offert. Vi skräddarsyr ert event så det passar det budskap ni vill förmedla till er målgrupp. Den årliga fest-fixargruppen kan ta ledigt, vi gör jobbet i stället.

Segwaypolo

Lagkamp Segway

SEGWAY 2017

Copyright Adell´s event AB ©All Rights Reserved

SEGWAYinorr

Vi vill bjuda på något annorlunda, ovanligt och hisnande roligt. Segway är det lättaste fordonet att lära sig. Vi brukar säga att efter tre minuter så känns den som förlängd del av kroppen.

 

Vi hyr ut privat, men håller i såväl företagsevent, kickoffer och andra grupp-aktiviteter.

 

KONTAKT

SEGWAYinorr

Varvsgatan 71 Luleå

972 34 Luleå

 

 

Telefon 0921- 199 00

Mobil: 070 299 29 99

info@segwayinorr.se

EVENT

Lagkamp på Segway på nästa arbetsplats träff? Vi gör företagsfesten ännu roligare. Bokningsbart maj, augusti och september.

SOMMAR 2015

Segway finns att hyra på Pite Havsbad och på Boden Camping.